Cautare

3738 de rezultate pentru "clasament 2009 divizia c" (3.54 secunde)
Hella în CraiovaCentrul de cercetare si dezvoltare al companiei germane din Craiova face parte din divizia sistemelor electronice. ... Compania spera ca farurile fata bazate în întregime pe aceasta tehnologie (folosita în prezent doar pentru lampile auto spate) sa fie gata pentru productia de serie în 2009.
Sunt sigur ca Ford va dori sa înceapa cât mai repede productia si probabil ca vom vedea primele masini la finalul lui 2008 sau începutul lui 2009.
Gigantul american Ford va investi in Romania imprumutul in valoare de 400 de milioane de euro pe care divizia din Europa al companiei il va solicita Bancii Europene de Investitii (BEI), dar nu comenteaza intentia statului roman de a conditiona acordarea unei garantii guvernamentale pentru obtinerea acestui credit de reinvestire in tara noastra a profiturilor obtinute de fabrica de la Craiova.
Pana pe 30 ianuarie 2009, data-limita pentru depunerea ofertelor de privatizare, AVAS a primit o singura oferta, din partea Alenia Aeronautica Italia - parte a grupului Finmeccanica - firma care participa la proiectul Eurofighter Typhoon, angrenat in lupta pentru dotarea armatei romane cu avioane multirol.
Dupa cum stim, pe 31 ianuarie 2009 AVAS a primit o singura oferta de privatizare, din partea italienilor de la Alenia Aeronautica. ... Tinton Falls (SUA), Grampet SA Bucuresti - grupul controlat de Gruia Stoica si Aerotech - divizia nemteasca a gigantului francez Airbus.
Tinton Falls - SUA, Aerotech GmbH Germania - divizia nemteasca a grupului francez Airbus si Grampet Bucuresti - companie controlata de magnatul Gruia Stoica.
Tot la Slatina, Pirelli a incheiat un parteneriat cu Continental, fabrica de cord metalic, unde a investit pana acum aproximativ 25 de milioane de euro si unde a deschis in 2007, prin divizia Ambiente, o fabrica de filtre pentru automobile ce valoreaza 27 de milioane de euro.
Pentru Energia Rovinari este a doua participare in play-off, prima avand loc in sezonul de debut al echipei in divizia A, 2008-2009.
Canalul a fost lansat in Statele Unite ale Americii pe 1 septembrie 2007, iar din 2009 este disponibil si in Europa. ... UPC Romania este afiliata la UPC Broadband, divizia europeana a grupului Liberty Global, una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din lume.
Domagal-Goldman, de la divizia de stiinte planetare a NASA. ... Contactul ar putea genera chiar neplaceri irecuperabile, cum ar fi - explica raportul - in cazul descris in filmul sudafrican, din 2009, District 9, in care niste creaturi cu infatisarea de creveti sunt pastrate intr-o tabara de refugiati.
Romania se plaseaza pe ultima pozitie dintre toate statele membre UE in ceea ce priveste prezenta europarlamentarilor la sedintele plenare si voturile din Parlamentul European (PE) in perioada scursa dupa 14 iulie 2009, cu o rata a prezentei de 83,46%, releva un studiu publicat de VoteWatch.eu, citat de Agerpres.
Doar in anii 2009 si 2010, primii ani ai guvernarii Boc, Romania a fost nevoita sa achite 20 de milioane de euro in cuantumul despagubirilor impuse de Curte", se arata intr-un comunicat al deputatului PNL Virgil Pop. ... Tara noastra este urmata in clasament de Ucraina si Italia.
Arianna Huffington, femeia din spatele acestui nou model de media business, a ocupat locul al 12-lea intr-un clasament realizat in 2009 de revista Forbes al celor mai influente femei din industria media si locul 28 in clasamentul de anul trecut al celor mai puternice femei din lume.
Intr-un clasament realizat de cotidianul gandul.info, ne aflam pe penultimul loc la nivel national.
Intr-un clasament realizat de cotidianul gandul.info, ne aflam pe penultimul loc la nivel national.
Cirtu a mers la egal Sorin Cirtu a pregatit Pandurii in doua mandate, in perioada 2008-2010, si, cu 1,31 puncte pe meci, este al doilea intr-un clasament al celor mai performanti tehnicieni.
Oltchim a pierdut ultimul meci in campionatul intern la 11 februarie 2009, tot in deplasare, cu Rulmentul Brasov (scor 41-36), iar in 11 martie 2011, "U" ... In clasament, Oltchim Ramnicu Valcea conduce cu 36 de puncte, urmata de "U"
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale.
In septembrie 2009, Guvernul Boc 1 si-a angajat raspunderea pe un proiect de lege prin care, printre altele, s-a interzis cumulul intre salarii si pensii si s-a proclamat obligativitatea suspendarii contractelor de munca pe o durata de 10 zile (concedii fara plata obligatorii).
2009; ... 2009; ... 2009; ... La data de 30 noiembrie 2009 volumul investitiilor s-a ridicat la 2,1 miliarde Euro (pondere de 8,51% in totalul ISD),
google-analytics.com